Mijn naam is Żaneta Borowczyk (1977). Ik ben een trotse moeder van twee geweldige jongens. Ik ben de oprichter van Yoga4Today en Advice center (www.advicecenter.nl / www.centrumporad.nl). Ik heb jarenlang met veel succes in de Financiële en commerciele wereld gewerkt, maar uiteindelijk bracht mij dit niet de voldoening die ik zocht. “Iets” ontbrak in mijn leven. Dat “Iets”is Yoga4Today geworden waar ruimte is voor balans tussen werk en familie, tussen geest en lichaam.

10

Een paar jaar geleden ben ik  naar Nederland gekomen en  was toen weer een nieuwe uitdaging om in een totaal andere cultuur te gaan leven en wonen. Mij zelf leren kennen is toen pas echt begonnen. In je eigen land voel je  de confrontatie niet zo hard als in het buitenland. Ik ben zeer dankbaar voor alle moelijke, zeer confronterende momenten die ik ervaren heb. Daar door heb ik onzettend veel geleerd hoe je met mensen om kan gaan en zeker met je zelf. Ik heb ruimte voor mezelf gecreëert en daardoor kan ik ook de ruimte aan  anderen geven. Sindsdien zie ik geen problemen meer maar uitdagingen.

Sinds 2017 ben ik in aanraking met Freediving gekomen. Alle theorie en praktijk met PRANA (adem) vanuit yoga pas ik dagelijks in Freediving toe.

Mij inspireert het binnen Yoga4Today om mensen in balans te brengen en het beste uit zichzelf te halen.

Why wait till tomorrow if you can do it today?

Door met je lichaam oefeningen te doen, oefen je geest om in het huidige moment aanwezig te zijn. Daardor ontdek je de mogelijkheden van je lichaam en blijf je soepel. 

U bent hartelijk welkom.

Met Yoga Groet,

Żaneta Mentel